PREGÓ FESTA del Barri GÒTIC : Xavier THEROS

2017, 1 d’Abril, 5 plaçes del Gòtic de Barcelona resisteixen festivament a la invasió turística i la especulació ferotge que amenaça el barri. Són veïns i veïnes de tot el món cel.lebrant una festa autogestionada de talent, creativitat, cultura, àpats, solidaritat… i molta música!
Ràdio Contrabanda va fer l’impossible per retransmetre en directe el Pregó pronunciat pel guardonat autor Xavier Theros… Tot i els problemes técnics, es va fer la connexió de teléfon a teléfon, entre micros, una acrobàcia de primitivisme… potser una imatge del tipus de força que anteposem devant els gegants que volen menjar-se el nostre estimat barri Gòtic…

Avís… puja el volum… i disculpa la mala qualitat de l’àudio!
El Pregó : a partir del minut 7’25»

Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*